onsdag 28. desember 2011

Lite nytt

Det har blitt lite nytt på kortlagingsfronten de siste dagene. Det eneste som er nytt her i bloggen i dag, er bildet på toppen. En oppdatering av mine flotte barnebarn (de fineste i verden selvfølgelig) som har vokst endel siden det forrige bildene ble lagt ut.

Jeg sliter med en dårlig arm som jeg prøver å holde mest mulig i ro. Så nå lar jeg kortlaging og blogg være den neste uken, og etter det drar vi til Tenerife til sol og sommer og Bridge-turnering i to uker. 
Så nå blir det stille fra min kant den neste måneden. 
Derfor vil jeg ønske alle mine bloggvenner og lesere en fortsatt god romjul, takke for året som har gått, takke for alle koselige tilbakemeldinger og kommentarer som både har gledet og inspirert.
Til slutt et stort ønske til dere alle om en fin og fredelig nyttårsfeiring og et godt og kreativt nytt år!

Klem fra Gro


There has been little news on the blog the recent days and the only news today is the picture on top. An updated photo of my great grandchildren (the best in the world of course).


I am struggling with a bad arm which I try to keep in rest. So now I let my crafting and blog also in rest for the next week. After that we go to sunny Tenerife for holiday and two weeks Bridge tournament.


So the next month it will be quiet on my blog.
Therefore, I wish all my blog friends and readers a nice and peaceful New Year celebration and a happy and creative new year!


And once again, thanks for all the wonderfull feedback and comments. They have both delighted and inspired me.


Hugs from Gro

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk for superkoselig kommentar i min blogg. Jeg må si jeg er beæret over å havne på blogglisten din, prestasjonsangsten øker når man plutselig er i selskap med Hanne, Marianne, Maya, Anne og flere andre kjempeflinke damer. Din blogg er ikke noe nytt for meg, du har vært på min bloggliste siden jeg startet bloggen min, er innom her titt og ofte, men kanskje ikke alltid like flink til å kommentere alt det lekre du tryller frem. Hvis jeg har lyst til å bli med på en utfordring er det bare å komme inn hit, for du finner alltid de beste!!

Elisabeth sa...

Kos deg i varmen, fyll opp m energi og bli fort bedre i armen!! Nyttårsklem fra Elisabeth

Davi sa...

Hope your arm is better soon Gro!! Sounds like some fun time. I have sent an email to you would you please check it out? Thanks davi

fortel sa...

I like being on the road, living in hotels. While I've got a real nice house, I go crazy when I'm there. Deluxe hotels in chennai !!